Alus, vīns un citi produkti

Turkalnes Muižā, kas izveidota 1604. gadā, un Turkalnes Muižas klētī, kas atjaunota 2018. gadā, tiek pašu rokām darināts alus, sidrs un vīns.

 

Muižas alus

Alus ražošanai izmantotas klasiskās metodes, taču tam patiesu spēku un neatkārtojamu garšu dod tā darināšanas vieta - Turkalnes Muižas Klēts.

DSCF8813.JPG

Rabarberu vīns

Sausais rabarberu vīns ražots no apkaimē esošo saimniecībās augošajiem rabarberiem. Vīna darināšanai netiek izmantots cukurs, padarot galaprodukta garšu intensīvu, ar spēcīgām rabarberu notīm. Ieteicams lietot atdzesētu. Lielisks aperitīvs.

560EF479-5F83-4FA7-899E-0D1C39CA26D2.jpg

Muižas rozā sidrs

Neatkārtojams, īpašs un svaigs - Muižas rozā sidrs gatavots no rabarberiem. Ideāli piemērots svētku mirkļiem!

Champagne with Raspberries

Dažādi dārzeņu un augļu aizdari

Saimniecībā audzētu dārzeņu, augļu un ogu aizdari

IMG_1353.JPG

©2018 by Turkalnes Muižas Klēts | Alus un vīna degustāciju darbnīca. Proudly created with Wix.com