Alus, vīns un citi produkti
Turkalnes Muižā, kas izveidota 1604. gadā, un Turkalnes Muižas klētī, kas atjaunota 2018. gadā, tiek pašu rokām darināts alus, sidrs un vīns.
Muižas alus
Alus ražošanai izmantotas klasiskās metodes, taču tam patiesu spēku un neatkārtojamu garšu dod tā darināšanas vieta - Turkalnes Muižas Klēts.
Rabarberu vīns
Sausais rabarberu vīns ražots no apkaimē esošo saimniecībās augošajiem rabarberiem. Vīna darināšanai netiek izmantots cukurs, padarot galaprodukta garšu intensīvu, ar spēcīgām rabarberu notīm. Ieteicams lietot atdzesētu. Lielisks aperitīvs.
Muižas rozā sidrs
Neatkārtojams, īpašs un svaigs - Muižas rozā sidrs gatavots no rabarberiem. Ideāli piemērots svētku mirkļiem!
Dažādi dārzeņu un augļu aizdari
Saimniecībā audzētu dārzeņu, augļu un ogu aizdari